Προσφορά στην Στέγη θηλέων “Άγιος Αλέξανδρος”

Στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς του Ελληνικού Προσκοπισμού στην κοινωνία, σε συνδυασμό πάντοτε με το πολυεπίπεδο παιδαγωγικό του έργο, το σύστημά μας ήρθε σε επαφή με την Στέγη Θηλέων Π.Φάληρο – Άγιος Αλεξανδρος της πόλης μας, σε μία προσπάθεια στήριξης του έργου του ιδρύματος.

Σε συμφωνία με την επιτροπή κοινωνικής συμπαράστασης του συστήματος, ορίστηκε η αγορά κλινοσκεπασμάτων, μαξιλαροθηκών και πετσετών και για τις 13 φιλοξενούμενες της στέγης αλλά και κάποιων επιπλέον εφεδρικών. Έτσι, την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου ο Αρχηγός του συστήματός μας παρέδωσε τον σχετικό εξοπλισμό στην στέγη θηλέων και συζητήθηκε το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον να οργανωθεί από κοινού μία δράση/συνάντηση.

Ευχαριστούμε τη Στέγη Θηλέων Π.Φάληρο – Άγιος Αλεξανδρος για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας έδωσε, ώστε να προσφέρουμε έστω ελάχιστα στο πολύτιμο έργο της!

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 111 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Περισσότερα στο www.scouts4sdgs.gr.
16 ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ