Αγέλη – 27-30/12/2021 Χειμερινή Εκδρομή

Η φετινή χειμερινή εκδρομή της Αγέλης μας θα πραγματοποιηθεί στο Ξυλόκαστρο από τις 27 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2021. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 50€ για κάθε παιδί.

Στο Ξυλόκαστρο θα μείνουμε και θα παίξουμε τις τρεις πρώτες ημέρες, ενώ την τέταρτη θα κάνουμε μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας, από όπου θα γυρίσουμε στην Αθήνα! Όλες οι μετακινήσεις μας θα γίνουν με ιδιωτικό πούλμαν. Το επιτελείο της Αγέλης για την εκδρομή θα αποτελείται από 6 βαθμοφόρους, ενώ στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και η ομάδα του Συστήματός μας, με 5 ακόμα βαθμοφόρους.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 15/12. Από την Κυριακή θα υπάρχουν στην δράση μας δηλώσεις, τις οποίες μπορείτε να συμπληρώσετε. Αν δεν καταφέρετε να είστε στην δράση αυτή την Κυριακή, μπορείτε φυσικά να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για τη συμμετοχή σας και να συμπληρώσετε την δήλωση την επόμενη Κυριακή (19/12). Για οποιαδήποτε απορία το επιτελείο της Αγέλης είναι στη διάθεσή σας! Θα χαρούμε πολύ να δούμε στην εκδρομή μας πολλά πολλά λυκόπουλα! 

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να εκτυπωθούν και απο το site μας από εδώ.

Επίσης όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν παραδώσει το ετήσιο Ατομικό Δελτίο Υγείας υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από γιατρό, το οποίο βρίσκεται και αυτό στην σελίδα με τα έντυπα.